Koos van de Spek heeft een groot aantal opdrachtgevers die gebruik maken van de foto’s van Spela Fotoreportages. Hierdoor maken zij altijd gebruik van zeer hoge kwaliteit foto’s die passen bij hun doelgroep. Wilt u ook gebruik maken van de foto’s of wilt u uw bedrijf laten fotograferen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

KWS is wereldwijd één van de toonaangevende planten-veredelingsbedrijven, met zowel dochterbedrijven, deelnemingen als partners in alle belangrijke markten.

Met relevante data solutions helpt Reed Business Information professionals in het hart van hun werkproces. Dit stelt klanten in staat om sneller beslissingen te nemen, betere resultaten te realiseren en productiever te werken. Vooral informatie voor de agrarische sector.

Een ondernemers- en werkgeversorganisatie met meerwaarde, voor een sector met meerwaarde. Dat is Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO). Vooral informatie voor de agrarische sector.

Sinds de oprichting in 1990 is Agrio uitgegroeid tot een veelzijdig en bloeiend mediabedrijf met sterke agrarische wortels. Door de inzet van zo’n 70 communicatie-professionals weet Agrio precies wat er leeft in agrarisch Nederland. Vooral informatie voor de agrarische sector.

AgriMedia uit Wageningen is uitgever van vijftien vakbladen en websites voor agrarische professionals.

Virol is een familiebedrijf dat sinds de oprichting sterk is in het inzamelen en bewerken van afval en grondstoffen. Vanuit de overtuiging ‘alles heeft waarde.’ bieden wij onze dienstverlening aan. Samen met onze klanten en partners, geven wij afval haar waarde terug.

De Ondernemerskring Oost-Groningen is in 1981 op initiatief van een aantal Winschoter bedrijven opgericht. Interactie tussen de leden en versterking van het lokale ondernemersklimaat, dat was kort en bondig de doelstelling van het OOG.

Ook de gemeente Oldambt maakt gebruik van de diensten van Spela Fotoreportages.

Bos Agra Services Bedum is specialist in de verwerking van vloeibare meststoffen.

Al meer dan 50 jaar is Hessels specialist in het produceren van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines. Meer en meer worden onze zeefbanden ook toegepast in andere sectoren, b.v. visserij en industrie.

Al meer dan 50 jaar is Hessels specialist in het produceren van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines. Meer en meer worden onze zeefbanden ook toegepast in andere sectoren, b.v. visserij en industrie.

Asperges, aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Meinardi teelt ze allemaal, supervers en van hoge kwaliteit.
Hun klanten willen het allerlekkerste. En daarom werken ze elke dag met liefde en zorg aan de teelt, maar ook aan de verwerking van hun producten.

HempFlax is al sinds 1994 actief en heeft de productie van hennep nieuw leven ingeblazen.

Dun Agro in Oude Pekela verwerkt hennepstro door gebruik te maken van de nieuwste generatie scheidingstechnieken voor natuur-vezels, zoals vezelhennep en vlas.

Het familie bedrijf Kloosterhuis bestaat sinds 1928 en is uitgegroeid tot een exportkwekerij door heel Europa.

Ziegler Brandweertechniek b.v. kan elk brandweervoertuig ontwerpen, bouwen, en modificeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor een standaard tankautospuit, maar ook voor een unieke crashtender. En ook voor alle andere soorten voertuigen kunt u bij ons terecht. Bekijk de website voor alle gebouwde voertuigen. Uiteraard geeft de fotoreportage maar een beperkt beeld. Speer reclame en communicatie zorgt voor de belettering  op de brandweer wagens.

Tom vliegt voor u verzorgt rondvluchten over Oldambt, de Blauwe Stad, het Duitse waddeneiland Borkum of uw eigen woonplaats. Daarnaast verzorgt ze reclamevluchten, vlieglessen en fotovluchten.