Koos van de Spek heeft een groot aantal opdrachtgevers die gebruik maken van de foto’s van Spela Fotoreportages. Hierdoor maken zij altijd gebruik van zeer hoge kwaliteit foto’s die passen bij hun doelgroep. Wilt u ook gebruik maken van de foto’s of wilt u uw bedrijf laten fotograferen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Bij compostering en groenrecycling bedrijf van der Wal uit Blijham is van der Galliën uit Koostertille bezig met hun Peterson 6700 schredder het aangevoerde groen te verkleinen. Bij van der Wal wordt uit de regio veel groenhout aangevoerd, naast wat ze zelf met de vrachtwagens ophalen en voor bedrijven aannemen en afvoeren. Als hout door de schredder verkleind is wordt het op het bedrijf gecomposteerd en als het door de trommelzeef is gezeefd gaat het naar diverse afnemers volgens van der Wal heeft altijd te weinig compost er veel vraag naar.

 

De Olthof Beton groep uit Sappemeer M. 06 – 51874387 heeft bij Snijder uit Wagenborgen een betonpad aangelegd van 480 meter het is mooi dat het zo droog was de shovels die de beton aanvoerden konden langs het pad zonder schade rijden. De fundering van het pad is van gebroken puin en het cunet is ook met droog weer klaar gemaakt. De beton wordt eerst in een bak gestort en daarna met shovels naar de spreidmachine gebracht, voordat de beton aangebracht word komt er eerst een laagje beton op de fundering en daarop worden de betonmatten gelegd, als dat er ligt komt de spreidmachine die het pad in één keer goed legt. Achter de spreidmachine zit een vlinder schuift die de beton mooi glad strijkt, daarna een schuif die de rimpels van de schuif glad strijkt. Met de hand wordt de beton verruwt en als laatste wordt er een curing compound over gespoten voor het uitdrogen. Een gespecialiseerd bedrijf komt er om de vier meter een naad in zagen dan kan bij het krimpen de beton niet op ongecontroleerde plaatsen gaan scheuren.
In 2019 vierde de Kverneland Group zijn 140ste verjaardag. Sinds 1879 is het bedrijf uitgegroeid tot een multinational op het gebied van landbouwwerktuigen, met bijna 2.500 medewerkers. Met 140 jaar ervaring in de landbouw blijven ze:

  • innovatieve implementatieoplossingen voor de agrarische samenleving verder ontwikkelen
  • toegewijd aan de toekomst van de landbouw ten dienste van de groeiende wereldbevolking
KWS is wereldwijd één van de toonaangevende planten-veredelingsbedrijven, met zowel dochterbedrijven, deelnemingen als partners in alle belangrijke markten.

Misset Uitgeverij B.V. in Doetinchem is onder andere de uitgever van het weekblad “Boerderij”. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad en krant én in events, webinars en apps.

Een ondernemers- en werkgeversorganisatie met meerwaarde, voor een sector met meerwaarde. Dat is Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO). Vooral informatie voor de agrarische sector.
Sinds de oprichting in 1990 is Agrio uitgegroeid tot een veelzijdig en bloeiend mediabedrijf met sterke agrarische wortels. Door de inzet van zo’n 70 communicatie-professionals weet Agrio precies wat er leeft in agrarisch Nederland. Vooral informatie voor de agrarische sector.
AgriMedia uit Wageningen is uitgever van vijftien vakbladen en websites voor agrarische professionals.
Virol is een familiebedrijf dat sinds de oprichting sterk is in het inzamelen en bewerken van afval en grondstoffen. Vanuit de overtuiging ‘alles heeft waarde.’ bieden wij onze dienstverlening aan. Samen met onze klanten en partners, geven wij afval haar waarde terug.
De Ondernemerskring Oost-Groningen is in 1981 op initiatief van een aantal Winschoter bedrijven opgericht. Interactie tussen de leden en versterking van het lokale ondernemersklimaat, dat was kort en bondig de doelstelling van het OOG.
Ook de gemeente Oldambt maakt gebruik van de diensten van Spela Fotoreportages.
Bos Agra Services Bedum is specialist in de verwerking van vloeibare meststoffen.
Al meer dan 50 jaar is Hessels specialist in het produceren van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines. Meer en meer worden onze zeefbanden ook toegepast in andere sectoren, b.v. visserij en industrie.
Al meer dan 50 jaar is Hessels specialist in het produceren van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines. Meer en meer worden onze zeefbanden ook toegepast in andere sectoren, b.v. visserij en industrie.
Asperges, aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Meinardi teelt ze allemaal, supervers en van hoge kwaliteit.
Hun klanten willen het allerlekkerste. En daarom werken ze elke dag met liefde en zorg aan de teelt, maar ook aan de verwerking van hun producten.
HempFlax is al sinds 1994 actief en heeft de productie van hennep nieuw leven ingeblazen.
Dun Agro in Oude Pekela verwerkt hennepstro door gebruik te maken van de nieuwste generatie scheidingstechnieken voor natuur-vezels, zoals vezelhennep en vlas.
Het familie bedrijf Kloosterhuis bestaat sinds 1928 en is uitgegroeid tot een exportkwekerij door heel Europa.
Ziegler Brandweertechniek b.v. kan elk brandweervoertuig ontwerpen, bouwen, en modificeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor een standaard tankautospuit, maar ook voor een unieke crashtender. En ook voor alle andere soorten voertuigen kunt u bij ons terecht. Bekijk de website voor alle gebouwde voertuigen. Uiteraard geeft de fotoreportage maar een beperkt beeld. Speer reclame en communicatie zorgt voor de belettering  op de brandweer wagens.
Tom vliegt voor u verzorgt rondvluchten over Oldambt, de Blauwe Stad, het Duitse waddeneiland Borkum of uw eigen woonplaats. Daarnaast verzorgt ze reclamevluchten, vlieglessen en fotovluchten.